torsdag 15 december 2011

Avvänjning

Avvänjningen av Pingu har gått superbra och nu verkar han ha en bredare smak vad det gäller barnprogram. Han kollar gärna på Bolibompa och gärna på Bolibompakanalen på min dator.
Från att aldrig ha något gossedjur, snuttefilt eller liknande så har han ju på kort tid gått till att vara beroende av Titti, hans lilla Tiger. Senaste veckan har han även fattat tycke för andra grejer och vill gärna ha Titti, fåret Äva, Faffons (Alfonsdockan som han tiggde till sig av sin farmor sist dom var på stan), Trasan och hans bitring från han var mini med sig så fort han gör något. Vissa har fått följa med till dagis, vissa har där fått stanna i hans fack och endast Tiger har fått okey att följa med in och vara med på samling och allt dom gör. Han har haft det jobbigt med lämningen sista veckan pga att han har varit sjuk i två veckor och haft väldigt få dagar på dagis och då har han fått ha med sig Titti som en trygghet. Och man märkte att han klarade sig mer och mer utan Titti och idag fick hon stanna hemma.
Med väldigt lite lirkande så gick det att dom fick vara hemma och vänta. Jag sa helt enkelt att Titti och Faffons inte hade några jackor och då kan dom inte gå ut, så dom får stå i fönstret och vinka istället och så står dom där när ni kommer hem ikväll. Lätt som en plätt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar