tisdag 13 december 2011

Lucia

Idag var vi på Luciafirande på Valdemars dagis. Eftersom Jakob är på julturné (kommer hem på onsdag. Hurra hurra!!) så tog vi med oss farmorn istället. Valdemar gick som pepparkaksgubbe och var supersöt i sin outfit. Han ville t.o.m ha på sig hatten...tills dom skulle ställa upp sig i tåget, då åkte den av. Väl framme framför sin publik så fick Valdemar rampfeber och började gråta. Trots att han kom av sig då och då och blev nyfiken på vad de andra gjorde så var det lite läskigt och jag fick gå fram och sätta mig i tåget.
Sen när det var klart och tåget skulle gå ut så hjälpte han till att blåsa ut ljusen i adventsstaken och blåste sådär gulligt så det bara blåser i luggen och inte på ljusen och mest bara låter ett överdrivet, lite spottigt blåsljud. Och alla föräldrarna guppade av skratt. Sen var hans dag gjord.
Jakob tyckte såklart det var jättetråkigt att han inte kunde vara med och bad mig filma hela uppträdandet, men tyvärr så fick vi inte använda kamera under uppträdandet för att vi inte skulle störa barnen för mycket, utan fick ta kort efteråt, när de posade för oss. Så några få bilder fick vi ihop. Svårt det där med att gå och fota efteråt också eftersom vissa föräldrar lämnat in papper på att de inte vill att sina barn ska fotograferas på dagis.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar