tisdag 13 december 2011

Signerat

I Göteborg bor Jakobs syster och när vi var där för någon vecka sedan, så passade vi såklart på att träffa henne och hennes familj. Och till Valdemars stora lycka så blev han uppvaktad med födelsedagspresenter. En halsduk, tröja och mössa från Lilloliv.


Fina, icke massproducerade kläder i superskön kvalitet. Man känner verkligen att det är bra kvalitet, tyget är tjockt och absolut inte sladdrigt och nu när jag tvättat kläderna så är det lika fint både i formen och färgen. Klickade nyss hem ett par långkallingar i den oranga färgen som dom kallar lakrits, för inte ens 60 spänn. Fynd!



På önskelistan inför Valdemars födelsedag stod det bla förkläde och det hade fastern snappat upp och köpt det här fina från Stormy Orange.  Etiketten som man alltid får på plagg man köper har dom gjort av ett gammalt spelkort och det tycker jag är fint för det känns som man får en personlig hälsning och mycket bättre att ta tillvara på något som redan finns än att lägga tid och resurser i form av pengar och material på att trycka nya etiketter.
Alla presenterna är inköpta på Signerat där mindre designers lägger upp sina verk till försäljning. Gå in och titta, det finns massa fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar