fredag 18 mars 2011

Äntligen så blev det rätt!

Idag när vi satt i väntrummet på Vårdcentralen och väntade på läkaren så traskade Valdemar runt precis som han brukar och undersökte varenda liten vrå. In i väntrummet kommer en glad farbror och säger: - Tjena grabben! till Valdemar. Idag hade Valdemar nämligen på sig sin nya vårjacka (det blev den översta från kappAhl) och därmed ser ut som en pojke ska.

Min vän Stina var så glad att hennes dotter hade en marinblå overall för då lekte papporna i lekparken lite tuffare med hennes dotter eftersom dom trodde det var en pojke. Hennes dotter tyckte det var kul att klättra, brottas, lite kastad, jagad och skojad med och alltså inte sitta och fint leka och bygga sandslott som flickor ska.

2 kommentarer:

  1. Vi har precis gjort tvärtom. Övergått från blå vinteroverall till helrött skalset. Har inte ens tänkt att det skulle vara en speciellt "tjejig" färg. Men sen tänker inte vi så mycket så heller.

    Hoppas allt gick bra på vårdcentralen!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker rött är jättefint och den jackan vi köpte finns även i rött. Jag tyckte dock det skulle vara lite tråkigt att gå från röd overall till röd jacka. Fanns trist svart och en blaskig aprikos att välja på också, så då fick det bli blå. Jag tyckte hur som helst att den blå var finast...den är också lite speciellt blå i färgen.
    Men vi bryr oss inte så mycket heller om tjej/killkläder.

    Det var inget mer än kraftig förkylning han hade och vi fick recept på Mollipect och det var ju bra för det är alltid något. Känns som det hjälpt mot hostan också. Hur går det med er lille?

    SvaraRadera