onsdag 11 maj 2011

Födelsedag

Idag fyller min fina Jakob år och jag och grabbarna har firat med frukost och paket på sängen.
Slutade med att även Valdemar och Tage åt äggmacka.
Jag tycker det är lika roligt att fira som att bli firad och i morse var det inga problem att gå upp kl 06 då Valdemar kom och väckte mig. Vi myste i soffan med välling och sen förberedde vi frukosten till Jakob.
Lite ledsamt är att Valdemar verkar vilja sitta bredvid i soffan när han dricker välling och inte längre i knät som han alltid gjort. Kommer av att han härmar det mesta man gör och vi sitter sällan i knä så varför ska han göra det? Han bullar istället upp kuddar bakom ryggen och lutar sig tillbaka med vällingflaskan i högsta hugg. Hoppas inte det håller i sig, utan att han hittar tillbaka till våra knän för det är en av höjdpunkterna på dagen när man sitter och myser i soffan och dricker välling. Kanske ska låta honom sitta utan byxor, då blir det kallt om rumpan i vår skinnsoffa. Haha! Närå...

Nu är Jakob och lämnar på dagis, hämtar solsängarna vi köpte igår och sen ska det städas. Ikväll kommer nämligen våra nära och kära och firar. Vi har förberett för att göra hemmagjord pizza, en med skaldjur och en med salami, champinjoner, ruccola, olivolja och havssalt. Gott!

2 kommentarer:

  1. Såg gott ut det där! Hoppas han var nöjd med uppvaktningen.
    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Ja, han var supernöjd både med firandet på sängen och kvällen med våra familjer. Och presenterna såklart :)

    SvaraRadera