måndag 30 maj 2011

Nytt ordförråd kanske?


Valdemar har numera en pall som är tänk att han ska använda när han är med och hjälper till i köket. Fast han har insett att den går att använda till allt som han behöver nå upp till, så han drar runt den där pallen på hela nedervåningen. En grej han gillar att göra är att öppna kylskåpet, dra dit pallen och sen klättra upp och hämta ner kaviaren. Bara för att han kan. Han vill inte ha kaviar och han lägger direkt tillbaka den.
Så gjorde han härom dagen och på väg ner så bestämde han sig för att hälla ut lingonsylten så den rann nerför halva kylskåpet. Han trodde inte att jag såg vad han gjorde men när han upptäckte det så fick han bråttom ner och drog till sig en handduk och började torka (blir då alltid mer utkletat) upp lingonsylten. Han la även till ljudeffekter i form av "Åh!" "Åååååhh." Och suckade och stönade.
Jag ska försöka komma ihåg att man får börja tänka på vad man säger i hans närhet. Och kanske tänka igenom hur jag är. på Valdemar verkade det nästan som att hans morsa bara suckar och pustar åt honom,

1 kommentar:

  1. Vad duktig han är som torkar upp efter sig ändå :) Så go så :)

    SvaraRadera