måndag 2 maj 2011

Vi är igång!


I helgen satte vi upp första av tre staket. Och det blev superfint och vi är både väldigt nöjda och väldigt stolta, eftersom ingen av oss byggt staket förut. Vi brukar be papporna om hjälp annars, men denna gången har vi gjort allt själva. Efter jobbet idag så åker Jakob till ByggMax och köper ännu mer virke till staket 2 och 3. Och under dagen så har han beställt våra gräsrullar som ska bli nya fina gräsmattan. Sen är vi nog klara med trädgården.
"Bara" panel och fönster som ska bytas och idag kommer en snickare och lämnar offert på fönsterbyte.

Jakob har hela tiden pratat om att han gillar det där amerikanska bakgårdsstuket och vårt hus och trädgård är perfekt till det. Jag har väl varit lite tveksam och känt att ett högt staket kommer göra att det känns instängt, men hängt på hans idé. Man kan ju inte få bestämma allt själv. Tur va väl det ännu en gång, för det kommer bli så himla snyggt med de liggande ribborna till vår långa husvägg och vår önskan om en lite stilren och enkel trädgård. Ser fram emot sommaren! (Och hu va kallt det varit i helgen!)

Valdemar är som vanligt med på ett hörn och är oftast nöjd bara han får hålla i något verktyg. Så kul att se hur han snappar upp allt vi gör. tex så ritar han streck så som vi gör på virket, ställer sig på plankan när jag sågar och mäter med måttbandet. Gulligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar