onsdag 15 juni 2011

Sjukstuga igen


Valdemar är sjuk igen. Han har feber och utslag. Frågan är om det är från vaccinationen förra veckan eller om det är vattkopporna (som en annan förälder berättade går på dagis)? Tiden får utvisa det.
Jakob är hemma och vabbar. Han har ju semester från gig och hej och hå och ska egentligen sitta på kontoret men får nu vara hemma med Valle. ombytta roller. Själv jobbar jag denna vecka.
Efter natten, som var katastrof, så bestämde jag mig för att lägga mig i tid och försöka läsa lite i körkortsboken. Men Valdemar har inte alls varit intresserad av att sova. Nu verkar han dock slumrat till. Ska försöka bära över honom till hans säng, så vi alla tre kanske får en bättre sömn i natt än natten som var. Har laddat med Alvedon (Panodilsprutan är bästa medicinsprutan!), våt tvättlapp, blöja, temp och lotion. Hoppas slippa använda det.

Väldigt tråkigt nu när jag har en nya bra mobil som tar superfina bilder, så vill inte Bloggerappen lägga upp de så skarpa som dom är utan suddar till dom och trixar med färgerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar