måndag 6 juni 2011

Växer så det knakar



























Idag har vi firat Nationaldagen i museiparken med Jakobs mamma och hennes sambo. Min fina syster kom förbi en sväng också. Vi har fikat, blåst såpbubblor och småpratat med vänner.
På förmiddagen så badade vi i poolen hemma på altanen, klippte gräset och tog det ruskigt lugnt. Det har varit en riktigt varm och mysig dag.

När vi gick från parken mot stan så tog vi följe med min syster och Valdemar fick gå i sin egen takt. Det skulle kunna vara en av hans favoritsysslor. Traska runt och stanna och rucka på saker, pilla, trycka, heja på alla man möter och prata med sig själv. Det tar tid och han vill sällan gå åt det hållet man själv vill, men det är himla mysigt att vara ute och gå och låta det ta den tid det tar.
Vid torget så kom en mamma, pappa och deras lilla barn och satte sig på en bänk bredvid Valdemar. Valdemar blev jätteglad och ropade "Bebis!" och sprang fram till den lilla killen i vagnen som blev precis lika glad som Valdemar. Så gjorde han sådär som är så gulligt när små barn gör till yngre barn; böjer sig ner för att liksom komma ner till det yngre barnets nivå, sätter händerna mot knäna och pratar med det lilla barnet. Så pratade han med bebisen och klappade honom på kinden. Så sött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar