tisdag 4 oktober 2011

Eh?


I jourbutiken har dom tex inte mozzarella, men flera olika sorter fetaost. Frågade en gång om dom hade såna där amningskupor och fick som svar att dom inte hade och inte tänker ta in för man använder dom under så kort tid. Som tur är så har dom ett brett utbud av gurka på burk.

2 kommentarer:

  1. Haha vilket svar på frågan om amningskupor:) Kalvar alla samtidigt då menar dom?Att alla ammar under samma tidsperiod??Jag fick använda kupor under hela tiden jag ammade(ett år) så det var väl inte så kort tid tycker jag.Hade så jädrans mycket mjölk så när han ammade ena bröstet så sprutade det från det andra.Så jag var en riktig mjölkko:)

    SvaraRadera
  2. Jamen precis Madde!
    Och i ett barnfamiljsområde där det bara flyttar in fler och fler barnfamiljer som skaffar fler och fler barn...borde vara stor åtgång på kuporna. Och är det en sån sak som man har ett behov av just den perioden och även ska handla andra saker så åker man ju inte till den affären där man vet inte har en sak man behöver, utan då åker man till en affär där man kan köpa allt under samma tak.

    SvaraRadera