söndag 9 oktober 2011

Han börjar bli sådär fängslad av barnprogram


Vet inte om jag ska tycka det är bra eller dåligt...

4 kommentarer:

  1. Vet precis vad du menar...
    Vincent är också helt hooked, speciellt på Pippi...

    Jag VILL kunna slappna av och tycka det är skönt med lugn och ro, men plågas av dåligt samvete att han sitter där.

    Sorry att jag aldrig mailade dig och "bollade". livet snurrar så fort och min stressnivå är farligt hög. Kommenterar här lite då och då istället, tror jag. Så kul att följa er!

    SvaraRadera
  2. Precis!
    Som nu när jag varit nära döden i feber och förkylning så har det varit räddaren i nöden att slänga på (äckliga) Pingu på dvd och halvsova i soffan medan Valdemar sitter bredvid som ett ljus och kollar barnprogram.
    Jag kan också tycka att man inte behöver ha ett barn som måste se på tv. Det kommer antagligen komma tv-tittande när han blir äldre. Just nu känns det som man borde hitta på andra saker ihop med honom än att kolla på tv.

    SvaraRadera
  3. Och jag har inte tagit illa upp att du inte mailat mig och bollat.
    Har ni fått ordning på "problemet" än?
    Hos oss känns det mycket bättre och man märker framsteg från dag till dag med tex hur man behandlar en hund.

    SvaraRadera
  4. Jag får typ ångest när jag är sjuk, för det känns som att att V inte "klarar" att vara inne en hel dag och inte bli sysselsatt (jag är en sån där som kommer gå in i väggen eftersom jag är högpresterare jämt...). Så "NJUT" av Pingu när han behövs!

    Kommer inte ens ihåg vad "problemet" var förr. Nu är det andra bekymmer. Sover inte på dagis. Hamnat i någon form av trotsålder. Strular vid läggdags o.s.v. Och så just det, så är han ju sjukt jäkla fantastisk också. :)

    SvaraRadera