torsdag 25 augusti 2011

Åkte hem med tomt koppel


Lilla doggydoggen. 
Han fick ligga kvar på hundlasarettet, hos fajbjoj doktojn.
Dom är himla bra på Djursjukhuset i Karlstad, dit vi alltid går även med vår förra hund. Fördelen med att vara djur och sjuk är att man aldrig behöver överdriva sin sjukdom, utan man får snabbt hjälp och man blir alltid tagen på största allvar. Så hade det kanske varit för oss människor också om vi hade behövt betala på samma sätt som man gör hos veterinären. 
Tage har inte ätit på två dagar vilket innebär att hans magsäck är i princip tom och därför är det inte aktuellt att ge honom smärtstillande i form av tabletter eftersom de bara kommer fräta på magsäcken. Och för att kunna bota ev infektion i kroppen så måste han äta, för att kunna äta så måste han slippa smärtan som gör honom orkeslös och säkert ömmar det i magen nu. Så dom börjar med smärtstillande och det genom dropp för att skona magen. Han ligger alltså kvar på Djursjukhuset pga droppet.
De har tagit massa blodprover och i em ska de ringa och berätta svaret på dom och hur deras plan ser ut för att få honom frisk. Allt hänger på proverna. Är det inte en infektion som han har i kroppen så kommer han utredas för tumör i testiklarna. Då vet jag inte hur man går vidare, det var ingen som ville prata om det innan svaren på proverna kommer.
Förhoppningsvis hänger höfterna/haltandet ihop med smärta som han sakta (?) byggt upp i det området. 

Håll tummarna för min vovve!

2 kommentarer:

  1. Håller allt jag kan hålla!Hoppashan kryar på sig snabbt!Kramar till er.

    SvaraRadera