torsdag 18 augusti 2011

God natt

Har krypt ner under täcket hos fina Valdemar (som envisades med att sova i vår säng), Titi och Äva.
Tage står bredvid sängen och undrar när det är hans tur att få hoppa upp och lägga sig. Det brukar han aldrig undra annars, men det beror nog på att Valdemar ligger i sängen ikväll och Tage vill få ett okey först innan han hoppar upp. Det är knappast så att det är mindre plats i sängen bara för att Jakob åker bort.

Ute spöregnar det. Blixtrar och dundrar precis över oss känns det som. Perfekt väder för att ligga och snusa på en liten gullunge. 




















Om 1,5 vecka ska vi på seniorhälsoundersökning och ortopedundersökning med Tage. Han närmar sig sju år och man märker att han börjar bli gammal. Man säger att alla dagar efter 10 år är bonusdagar. På höftröntgen för några år sedan (där höfterna för övrigt inte blev godkända) sa de att de kunde se att han skulle bli stel som äldre. Fettknölar under huden (typiskt Boxer) och ofta så haltar han lite och ofta ser det ut som han är stel i höftpartiet, som släpper lite av promenader.
Någon som har erfarenhet av sånt där?
Undrar även om Tage kommer vara som andra seniorer på seniorhälsoundersökning. Prata om allt med vetrinären, hur dyr mjölken blivit, klaga på dagens ungdomar, prata fikabröd och berätta vad granntanten sa sist. Det vore ju nått :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar