tisdag 20 september 2011

Puppyeyes





































Med såna där hundögon kommer man undan med nästan vad som helst.
Morgonrocken Valdemar har på sig är från me&i. Den säsongen jag var säljare för dom så hade dom bla  morgonrocken som gåva till de som man var hos och visade kläder. Jag var hos Jakobs mamma och hon valde den och gav till Valdemar. Den är så himla mysig. Ingen öppning fram utan man drar den över huvudet, så den öppnar inte upp sig som vanliga ofta gör. I skön stretchig frottè. Perfekt som nu efter badet, att ha med till badhuset eller på stranden när man värmer sig efter badet.

 Idag går jag i skolan från kl 13 till 16. Så Valdemar börjar inte dagis förens kl 11 idag. Nu har vi haft mysmorgon med tända ljus, välling och frukt i soffan framför barnprogrammen. Extra skönt (sorry Tage!) är att min syster igår var sugen på vovvesällskap så hon kom och hämtade Tage igår och lämnar tillbaka honom i eftermiddag. Så vi har inte alls bråttom ut, utan kan slappa inne ända tills vi behöver gå till dagis.
En annan som kommer hem idag är Jakob. Vi ska äta lite middag ihop ikväll, sen ska han till KCCC på jobb och sen sticker han vidare på jobb imorgon. Väldigt mycket jobb för honom just nu och väldigt lite tid hemma. Tråkigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar