lördag 24 september 2011

Som PRAO på pappas jobb får man...

...sitta i pappas knä och trycka på alla knappar och dra i alla reglar man vill.

...ta vad man vill från godsaker-vagnen. Flera gånger kom folk med korgen (en korg med kolor och i där en Haribogodislåda) som står högst upp och erbjöd honom en godis ur den med orden: "Vill du smaka en?" Glupska godiskillen var inte dummare än att han nickade och tog hela godislådan ur korgen.

...dra case. Observera att han tagit av sig jeansskjortan (nej, det var omedvetet att han och hans pappa båda hade jeansskjorta idag). Det blev visst varmt.
Dörrarna på höger sida leder rakt ut på scen och till bandet som spelade. Valdemar stod flera gånger och knackade på dörrarna och skrek att dom skulle släppa in honom.
...gömma sig i skåpen i omklädningsrummen.

...kolla på "skvallret" (en kamera som filmar scenen och samtidigt visas det upp backstage) och dricka välling.

Men nu är vi hemma. Valdemar var pigg som en mört hela kvällen och tack vare en tant på bussen (helvete vad det luktar sprit och cigg på bussen hem en fredag kväll. Ren vodka liksom...blä) som envisades med att prata med honom så somnade han inte då heller. Hade annars varit rätt skönt eftersom han hade pyjamas på sig och druckit välling och allt, så jag hade bara kunnat lyfta honom sovandes från vagnen till hans säng. Men nu efter tjaffs och en liten till skvätt med välling så somnade han med papper i ena handen och krita i andra i sin säng.

Jäklar vilken rolig kväll han haft lilla grabben! Han har varit väldigt duktig och väldigt framåt och det är kul. Han har gått mellan logerna, spelat på en minigitarr, stått i klungorna och pratat med de andra. Inte varit i vägen, varit sur eller krånglat. Han har bara varit glad och social. Underbara Valdemar!

Nu har jag fixat i ordning lite hemma och ska gå upp och ta en varm dusch. Finns få saker som är bättre än att ta en varm dusch och gå direkt från duschen (man har borstat tänderna innan och behöver bara torka sig lite snabbt efter badet) till en nybäddad säng.
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar